Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies. Více informacíSouhlasím

Dnešní menu - Středa

Nápojestřik juice s vodou12,-
PolévkaVývar1,3,7,9
Menu 1Smažený karbenátek, bramborová kaše1,3,7133,-
Menu 2Kuřecí prsa na paprice, těstoviny1,3,7133,-

Točíme Lobkowicz

Nově v restauraci točíme piva z pivovarů společnosti Lobkowicz. Přijďte ochutnat.

O restauraci

Naše restaurace je založena na vytvoření domácího prostředí s profesionálním přístupem, aby se hosté cítili, že jsou opravdu vítáni.

Restaurace je nekuřácká s vyhrazeným místem pro kuřáky.

Restaurace je plně uzpůsobena pro tělesně hendikepované.

Celý kolektiv se těší na Vaši návštěvu a je připraven udělat vše proto, aby jste se k nám rádi vraceli.

Nové telefonní číslo

 

+420 775 14 09 31

Provozní doba červenec, srpen 2024

Od 1.7.2023 do 31.8.2024 je otevirací doba naší restaurace od 11:00 do 16:00.
 

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.

kontakt
YVY RESTAURANT
Yveta Zouharová tel: +420 775 14 09 31
e-mail: yvy@cmail.cz

Provozovatel:
YVY gastro s.r.o.
Vymazalova 2285/22
61500 Brno
IČ: 048 49 060
adresa
Mojmírovo náměstí 13
612 00 Brno
IČ: 47391413